Despre eDiagnostic

Rapiditate

Calitate

Profesionalism

>

Despre eDiagnostic

Centrul de teleradiologie si teleimagistica eDiagnostic Healthcare, lansat în anul legiferării acesteia în România, prin echipa sa medicală de elită, cu vastă experiență în teleradiologie, neuroradiologie și supraspecializări în diferitele arii ale imagisticii, își propune să susțină activitatea spitalelor și clinicilor publice și private, stabilind protocoale corecte cu acestea, oferind servicii de interpretare rapidă și corectă a examinărilor computer tomografice (CT), examinărilor prin rezonanță magnetică (IRM) și radiografiilor (RX) la distanță, și asigurând întregul suport necesar implementării de investigații complexe sau specifice.

Întrucât prioritatea noastră o constituie securitatea pacienților, susținem calitatea actului medical atât prin experiența și supraspecializările în diferitele arii ale imagisticii (neuroradiologie, imagistică musculo-scheletală, imagistică abdominală, torace, imagistică vasculară, imagistică ORL) cât și asigurând tehnologie de vârf, incluzând softuri de inteligență artificială și condiții tehnice și de muncă propice pentru ca medicii implicați să poată oferi rezultate corecte și în cel mai scurt timp posibil.

Ne dorim să rezolvăm problema legată de lipsa medicilor radiologi din spitalele de stat și clinicile private din România. Ne aflăm în era tehnologiei, iar teleradiologia reprezintă următorul pas în eficientizarea actului medical, în creșterea calității actului medical și a volumului de investigații cu minimalizarea costurilor.

Ne considerăm un punct important de sprijin pentru spitalele si clinicile de stat sau private, aflate în dificultate în contextul deficitului global important de medici radiologi și un ajutor pentru autoritățile locale în acoperirea necesității de investigați imagistice la nivelul populației.

Venim în sprijinul colegilor noștri medici radiologi sau clinicieni, constant sau în perioade dificile precum cele de concedii/vacanțe/sărbători, pentru limitarea supraîncărcării acestora. De asemenea, în cazurile complexe/specifice ne susținem colegii prin a doua opinie.

Valorile de bază după care se ghidează colectivul nostru sunt calitatea ridicată a serviciilor oferite, precum și eficiența și rapiditatea acestora. Îmbinând experiența vastă a specialiștilor noștri, cu organizarea pe supraspecializări în cadrul radiologiei și cu programele suplimentare de inteligență artificială, creștem calitatea actului medical și scurtăm timpii de așteptare.

eDIAGNOSTIC, 24 de ore din 24, 365 zile pe an, alături de colegii radiologi sau clinicieni din spitalele sau clincile publice și private din România, prin servicii de radio-imagistică prin teleradiologie, prestate de o echipă medicală de elită, cu vastă experiență în teleradiologie, și supraspecializări în diferitele arii ale imagisticii.